Szállítási információk

Tudnivalók az online vásárlásról / Szállítási és fizetési információk

 

Szállítási feltételek

A vásárláshoz 18. életév betöltése és magyarországi szállítási és számlázási cím szükséges.

A termékek kosárba rakásával nem foglalod le azt, így sajnos előfordulhat, hogy ha sokáig nézelődsz, mások megvásárolják az általad kiválasztott terméket. Ha befejezted a vásárlást, akkor kattints a „Kosár” gombra.  Itt látod az általad kiválasztott termékeket és áraikat, ill. a végösszeget is. Tudsz még módosítani a mennyiségeken és látod, ha valami már nem elérhető. Vissza is tudsz lépni a termékek válogatásához.

Fontos, hogy a „Kosár” a tartalmát 5 napig őrzi meg, ezután automatikusan törlődnek a kiválasztott termékek. 

Ha elégedett vagy a „Kosár” tartalmával továbbléphetsz a fizetéshez. 

A jövőben időt spórolhatsz a vásárlásnál, ha a biztonságos szerverünkön elmented a szállítási adataidat, így nem kell minden alkalommal kitöltened azokat.

Folyamatosan tájékoztatunk csomagodat illetően, így te nyomon követheted a rendelésed állapotát. Ha elküldted a megrendelést, e-mailben küldünk visszaigazolást neked, az általad megadott fiókra.  Néha a spam mappába érkezik,  kérlek ott is ellenőrizd.  Értesítést küldünk akkor is, ha a csomagod összekészítés alatt van és ha kiszállításra átadtuk.

 A megrendelés véglegesítése és feldolgozás  után általában  2-4 munkanapon belül érkezik meg a csomag a megadott címre.


Szállítási cím: Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő: Amikor a rendelt termék elkészül, átadjuk azt a futárszolgálatnak a rendelés "feldolgozás alatt" állapotúból "teljesített" állapotú lesz.
Erről email értesítőt küldünk és a futárral is lehet egyeztetni következő munkanap, kézbesítés előtt!!! A termékek kis szériában készülő kézműves jellegéből adódóan várni kell a termékek elkészültére, ha azok nincsenek raktáron. Rendelés előtt a várakozási időről érdemes telefonon tájékozódni, a félreértések elkerülése végett!

Számla kiegyenlítése

A megrendelt termékek árát a vásárlók utánvéttel,  vagy banki utalással tudják kifizetni! 15000ft feletti rendelés esetén előre utalást kérünk! Ennek nem a bizalmatlanság az oka részünkről, hanem a befutó rendelések nagy mennyisége!

Az Áruház fenntartja magának a jogot a rendelt termékek árának, valamint a csomagküldési költségnek szállítás előtti rendezéséhez. (Általában 15 ezer forint felett!) Ilyenkor előre kérjük a kérdéses összeg átutalását számlaszámunkra. Számlaszámunkat emailben küldjük meg kedves vásárlóinknak.

Jogi tudnivalók a rendeléssel, a vevők elállási jogaival kapcsolatban az ÁSZF-ben olvashatsz.

A visszárú menete

1. A webshopon keresztül töltsd ki az online Visszaküldési űrlapot, a diavarroda.hu/Webshop - Fiókom - Eddigi rendeléseim menüben. Itt kell megadnod a visszaküldésed okát és írhatsz is részleteket számunkra. Fontos, hogy kiemelt figyelmességgel töltsd ki a bankszámlaszámod, mivel a rosszul megadott adatért felelősséget nem tudunk vállalni, az utalást nem tudjuk megismételni. FONTOS: TEXTIL MASZKOKAT HIGIÉNIAI OKOK MIATT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI! Rendelés leadásakor ezt vedd figyelembe! Termékkel,  panasszal,  méretekkel kapcsolatban írj e-mailt: info@diavarroda.hu

2. A futárszolgálat felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben és átveszi tőled a csomagot.

Fontos, hogy a visszaküldéskor a termék esetleges sérüléseiért a felelősséget neked kell vállalnod. Ez azt jelenti, hogy a visszaküldött terméket neked kell a szállításnak megfelelően csomagolnod és védened.
Ajánljuk, hogy az általunk kiküldött csomagolási anyagokat (buborékfólia, térkitöltő) használd fel  és saját dobozába tedd azt vissza. Így biztos lehetsz abban, hogy a termék biztonságban visszajut hozzánk.