Rólunk„Gyorsaság és precizitás”

 

Vállalkozásunk 2019 –ben alakult, családi vállalkozásunk keretein belül szabászat valamint varroda működik. Varrodánk fő profilja a szövött és kötött anyagokból készített ruhák gyártása. Legyen szó farmer, pamut vagy elasztikus (fürdőruha, póló, fitnesz – jóga ruha, babaruha) anyagok szabásáról vagy varrásáról mi gyorsan és kiváló minőségben tudjuk előállítani a megrendelőink elképzeléseit.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk szabás és varrás területén. Célunk hogy vendégeink a legnagyobb elégedettséggel viseljék az egyedileg elkészített, illetve megjavított ruhadarabokat. A szakmánk a hobbink, a legjobbaktól tanultunk a Modell Divatiskola Iparművészeti, Ruha-és Bőripari Szakközépiskola és Szakiskolában, a Könnyűipari ágazat, Ruhaipari technikus szakirányán.

Szeretjük a kihívásokat, az egyedi és megálmodott ruhák elkészítését. Sokan fordulnak hozzánk, mivel nem találják a méretükre megfelelő ruhát. Megrendelésre készítünk alkalmi és fellépő ruhákat is. A műhelyünk Heves megyében, Budapesttől 80 km-re, Gyöngyöstől 20 km –re Viszneken található.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve szolgáltatásinkkal, gépparkunkat folyamatosan bővítjük-fejlesztjük az ügyfeleink igényei szerint. Kreatív, akár kézzel végezhető műveletet is rövid átfutási idővel biztosítani tudunk megrendelőink részére.

 

Visznek, 2020